HÄR FINNS FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR ETT LYCKAT LÄGER


Läger tillhör vår dagliga verksamhet och många återkommer till oss gång på gång. Konfirmandläger, barnläger, föreningsläger, lägerskola – på stiftsgården Tallnäs har vi stor erfarenhet av att ta emot lägergäster, alla med behov av en bra mötesplats.


Här finns alla förutsättningar för ett roligt och givande läger i en inspirerande och vacker miljö med en mängd aktiviteter såväl utomhus som inomhus. Utemiljön bjuder på vackra grönområden perfekt för er som vill idrotta och under sommartid finns möjligheter till bad och fiske i den närliggande Linnesjön. Inomhus finns trivsamma lokaler för gemenskap och boende. Tallnäs har dessutom en stor nyrenoverad sporthall.


Vi har färdiga lägerpaket att erbjuda men givetvis kan vi bygga dem helt efter era önskemål. Kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att få skräddarsy ert läger utifrån era förutsättningar.


BOENDE


Hos oss kan man bo i enkelt vandrahemsboende eller i vårt pensionat / hotellboende. Totalt finns det 134 bäddar. Gården har flera olika samlingssalar som passar just dig och din grupp.

Läs mer om våra boendealternativ

AKTIVITETER


Förutom den fantastiska naturen som ligger runt knuten så erbjuder vi en stor badplats där man kan svalka sig varma dagar. På området finns även en fotbollsplan och en nyrenoverad sporthall. Några mil bort finns både höghöjdsbana, rodelbana, skidbacke och äventyrs- sammarbetshuset Bodaborg. Se mer om närliggande aktiviter här!

Läs mer om våra aktiviteter