KREATIVA MÖTEN


Att konferera på Tallnäs är att förena nytta med avkoppling. Här får ni uppleva lugnet och stillheten i vår vackra småländska miljö och samtidigt inspireras till kreativa möten. Vill ni ha en paus i arbetet kan ni njuta av en kort promenad i de vackra omgivningarna runt gården. Kvällen kan avslutas med en god middag och en skön stund i vår vedeldade sjöbastu intill strandkanten.


Vi erbjuder ett flertal trevliga konferenslokaler och grupprum. I vår största konferenslokal finns plats för 90 personer. I samtliga lokaler finns det tillgång till whiteboard, blädderblock, block, pennor, frukt och vatten. Projektor finns i alla större lokaler. Vi har under många år haft problem med vårt nätverk här ute på landsbygden men från 2019 har vi äntligen fått fiber & kan erbjuda ett stabilt wifi nätverk!

Här kan du välja lokaler som motsvarar just dina behov.
DAGSKONFERENS


Lämna arbetsplatsen hemma för en dag och samla ny energi hos oss! Börjar dagen med nybryggt kaffe & rågbulle som serveras i vår lounge eller i anslutning till er konferenslokal. Efter ert förmiddagspass bjuds det på lunch med salladsbuffé i vår matsal samt kaffe & något sött.

Under eftermiddagen när man behöver det som mest serveras kaffe, något sött och något att fylla på energinivån med.

 

DYGNSKONFERENS


I detta paket börjar dagen med nybryggt kaffe & rågbulle som serveras i vår lounge eller i anslutning till er konferenslokal. Efter ert förmiddagspass bjuds det på lunch med salladsbuffé i vår matsal samt kaffe & något sött.Under eftermiddagen när man behöver det som mest serveras kaffe, något sött och något att fylla på energinivån med. På kvällen är ni välkomna att sällskapa i vår lounge fram tills att våra kockar står klara med kvällens middag. Nästkommande dag har samma grundupplägg där dagen avslutas med eftermiddagskaffe.  


Se våra boendealternativ längre ner på sidan

KVÄLLSKONFERENS


Börja konferensen med nöje! Kvällen kanske startar med mingel i vår lounge fram tills att våra kockar står klara med kvällens middag. Nästkommande dag börjar dagen med en härlig frukostbuffé, en kaffepaus serveras i vår lounge eller i anslutning till er konferenslokal under förmiddagens pass. Efter ert förmiddagspass bjuds det på lunch med salladsbuffé i vår matsal samt kaffe & något sött. Under eftermiddagen när man behöver det som mest serveras kaffe, något sött och något att fylla på energinivån med.


Se våra boendealternativ längre ner på sidan

Letar ni efter en aktivitet?


Läs mer här

ÖSTERGÅRDENS KONFERENSSAL


Vår största konferenslokal hittar ni i Östergården som ligger i markplan, ett stenkast från huvudbyggnaden. Här kan ni sitta 50 personer med bord och 80 personer med enbart stolar. Projektor och ljudanläggning med mikrofon finns.

01 / 03

GULA PAVILJONGEN


Denna lokal med utsikt över Linnesjön är i särklass vårt vackraste konferensrum och den perfekta lokalen för er som vill sitta avskilt men i en inspirerande miljö. Lokalen rymmer ca 20 personer. Tala om vid bokningstillfället om ni vill använda projektor.

01 / 07

GAMMELGÅRDEN


Gunvorsalen hittar ni på övervåningen i Gammelgården. Denna lokal är mycket flexibel och kan anpassas efter grupper som vill ha lektionsbord eller ett sammanträdesbord. Här sitter 30 personer med bord bekvämt men utan bord kan lokalen ta 60 personer. Projektor finns i lokalen.

Elisabethsalen är undervåningens stora sal och rymmer ca 40 personer.

Duvslaget finner man på övervåningen i Gammelgården och fungerar bra som sammanträdeslokal.

Asta-Lisa och Kersti rummen är två smårum på undervåningen

Duvslaget är ett sammanträdesrum som ligger avskilt på Gammelgårdens mysiga loft och passar en grupp upp till 18 personer.

01 / 02

HOTELL


Våren 2022 renoverades Östergården, som ligger ett stenkast från huvudbyggnaden. Här finns totalt 14 rum, 7 enkelrum och 7 dubbelrum. Här bor du med hotellstandard. Frukost ingår. Dessa rum kan man boka via booking.

Maila oss för förfrågan

PENSIONAT


Vättergården ligger i huvudbyggnaden och renoverades 2015, här finns 7 enkelrum och 7 dubbelrum. Här delar två rum på dusch/wc i korridor.

I Storgården som ligger i anslutning till Vättergården finns 5 dubbelrum med dusch/wc

Maila oss för förfrågan

VANDRARHEM


Här kan man välja att bo om man letar efter ett enkelt boende. I byggnaden finns ett gemensamt kök som är fullutrustat. 

Maila oss för förfrågan