KREATIVA MÖTEN


Att konferera på Tallnäs är att förena nytta med avkoppling. Här får ni uppleva lugnet och stillheten i vår vackra småländska miljö och samtidigt inspireras till kreativa möten. Vill ni ha en paus i arbetet kan ni njuta av en kort promenad i de vackra omgivningarna runt gården. Kvällen kan avslutas med en god middag och en skön stund i vår vedeldade sjöbastu intill strandkanten.


Svenska druvor

VINPROVNING


Långt från Italiens vidsträckta och soldränkta vinodlingar hittar man de svenska druvornas hemvist. Bland nordiska vindbyar och lummiga kullar växer och frodas den svenska druvan. Vi tar dig med på en resa bland druvornas underbara värld, lär dig om hur de trivs, hur dom smakar och vart dom finns. Det här tillsammans med vänner, familj eller kollegor i småländsk och naturnära miljö.


Vinprovning med tilltugg XX kr/p.p.


Minst 8 personer


Sjögläntan

BAD OCH BASTU


I ståtliga tallars sällskap och månens ljussken över vackra Linnesjön, gör sig John Bauers trolska skogar påminda. En sagostund i sällskap av vänner, familj eller kollegor med naturens stilla sus runt omkring. Här kan du njuta av varma bad med både bad och bastu, ta ett svalkande dopp bland vassens svajande såt.


Bastun rymmer 8 personer

Badtunnan rymmer 6-7 personer


Relax & bad

Badrockar & Moheda träskor


1900 kr


Lägg till en snackskorg xx kr

Tant Mu

SMÅLÄNDSK MATKULTUR


Bland lingonris, gärdsgårdar och kossornas högljudda råmande får vi en inblick i en kossas pensionerade liv. Hon som stoltserar i sin hage och inte längre behöver arbeta under flitens lampa. Här är två gårdar som arbetar ihop, hållbart och cirkulärt. Hagshultskossorna bejakar livskvalitén hos de pensionerade kossorna och producerar en köttprodukt av absolut högsta kvalité. Där sedan Tallnäs sedan skapar rätter anpassade till styckdetaljens unika egenskaper.Föreläsning om Hagshultskossornas filosofi XX kr/p.p.


Gårdsbesök hos de pensionerade kossorna XX kr/p.p.


Gårdsbesök hos de pensionerade kossorna och provkörning av traktor XX kr/p.p.

Kalas-ordning

SMÅLÄNDSK MATKULTUR


Med gårdens vackra omgivningar blir du här inbjuden till Oscar Ljungbergh´s festgemak. Här bjöds förr på jagat villebråd på rådjur, hjort och vildsvinslår. Bland tallkronornas ljus har vi både sus och dus. Höj ditt glas, din kopp din hatt, i glada vänners omsorgsjakt.

SMÅLÄNDSK MATKULTUR
Ett småländskt hantverk

SMÅLÄNDSK MATKULTUR