Festlokaler

fest_7 fest_8

På Stiftsgården Tallnäs kan du året runt boka lokaler för bröllop, högtid och fest. Vi kan ta emot sällskap upp till 80 personer.
Förutom vår matsal används Gammelgården, Gula Paviljongen och Vättergårdens dagrum som lokaler vid olika tillställningar.

Är ni ett större sällskap är ett tips att hyra både Gula Paviljongen och Gammelgården. Då kan ni börja med välkomsmingel uppe vid Paviljongen för att sedan inta bröllopsmiddagen i Gammelgården. Den underbara naturen med utsikt över Linnesjön är också en fin kuliss för era foton.

Gammelgården
Gammelgården ligger lite för sig själv och används ofta till festarrangemang. Den passar sällskap upp till 80 personer. Här kan du välja att hyra hela Gammelgården inklusive köket eller bara vissa lokaler.

Gula Paviljongen
Om ni vill ha en liten och intim middag rekommenderar vi den vackra Gula Paviljongen med utsikt över Linnesjön. Paviljongen med sin unika innemiljö rymmer ca 20 personer.

Vättergårdens dagrum
Den här lokalen ligger på övervåningen i huvudbyggnaden och rymmer ca 20 personer. Här kan man avnjuta en god middag, supé eller helt enkelt en fika. Vill man ha miljöombyte kan man välja att äta i vår matsal på undervåningen för att sedan inta desserten en trappa upp. Hiss finns.

Tallnäs matsal
Vår matsal går jättebra att göra om till en festlokal och rymmer ca 80 personer beroende på dukning (i vanliga fall 120 pers).