Lokaler för kreativa möten

Vi erbjuder ett flertal trevliga konferenslokaler och grupprum. I vår största konferenslokal finns plats för 90 personer. I samtliga lokaler finns det tillgång till whiteboard, overhead, blädderblock, block, pennor, frukt och vatten. Ljuskanon går att få till alla lokaler och vi har ett trådlöst nätverk för dem som vill ha tillgång till internet.

Här kan du välja lokaler som motsvarar dina behov.

Vättergårdens dagrum

konferens3 konferens4

Vättergårdens dagrum hittar ni på övre plan i huvudbyggnaden. Till den här lokalen kan du ta dig via trappan eller med hiss. Detta är vår bästa sammanträdeslokal för upp till 20 personer. Tala om vid bokningstillfället om ni vill använda ljuskanon. Mikrofon med högtalare finns att tillgå.

 

Östergårdens konferenslokal

konferens5 konferens6

Vår största konferenslokal hittar ni i Östergården som ligger i markplan, ett stenkast från huvudbyggnaden. Här kan ni sitta 50 personer med bord och 90 personer med enbart stolar men med en skrivbricka vid stolen. Ljuskanon och ljudanläggning med mikrofon finns. I anslutning till lokalen finns ett grupprum som avskärmas med skjutvägg.

 

Gunvorsalen

konferens7

Gunvorsalen hittar ni på övervåningen i Gammelgården. Denna lokal är mycket flexibel och kan anpassas efter grupper som vill ha lektionsbord eller ett sammanträdesbord. Här sitter 30 personer med bord bekvämt men utan bord kan lokalen ta 60 personer. Data förberedd TV finns i lokalen.

 

Elisabetsalen

 konferens8

Elisabetsalen är undervåningens stora sal och rymmer ca 40 personer.

 

Duvslaget

konferens9

Duvslaget finner man på övervåningen i Gammelgården och fungerar bra som sammanträdeslokal.

 

Gammelgårdens smårum: 

Asta-Lisa

konferens10

 

Kersti

konferens11

 

Gula paviljongen

konferens13

Gula paviljongen med utsikt över Linnesjön är i särklass vårt vackraste konferensrum och den perfekta lokalen för er som vill sitta avskilt men i en inspirerande miljö. Lokalen rymmer ca 20 personer. Tala om vid bokningstillfället om ni vill använda ljuskanon.

 

Sporthallen

Vår sporthall går bra använda till olika arrangemang. Vill man t.ex. använda den som utställningslokal går det jättebra. Ett 20-tal utställare får garanterat plats. Vill ni möblera upp hallen med stolar så kan vi ställa in upp till 300 stolar.